Label Rouge-laks

Norsk Label Rouge laks er produsert i henhold til den franske standarden LA 31/05. Label rouge eies av det franske landbruksdepartementet og fiskedirektoratet, og er det eldste offisielle kvalitetsmerket man kan oppnå. Produsentene av Label Rouge er underlagt strenge krav til overvåkning og kontroller. Hele verdikjeden fra rogn til ferdig produkt og fôr blir overvåket kontinuerlig og revidert av CertiPaq Paris.

Sentralt for konseptet er det at Label Rouge skal være best på smak. Smaken blir jevnlig testet gjennom sensoriske analyser og smakspanel bestående av eksperter og vanlige forbrukere.

Label Rouge-konseptet er basert på:

  • bedre fiskevelferd
  • langsommere tilvekst
  • høyt marininnhold i fôret (50-70%)

Resultatet er en laks som:

  • er svært rik på Omega-3
  • er rik på vitamin A, B12, D og E
  • er rik på selen
  • er magrere
  • er fastere
  • smaker bedre

Label Rouge foretrekkes av kvalitetsbevisste forbrukere som er ute etter det beste.