Pure Hope Childrens Home

Møt Brave Heart

Pure Norwegian Seafood AS samarbeider med organisasjonen Braveheart. Bravehearts grunnlegger, er tidligere flyktning Stephen Kaumba, som i Namsos begynte å samle tomflasker for å sende pantepengene til en flyktningeleir han selv hadde vært beboer i. Flyktningeleiren er Meheba i Zambia. Her bor det i dag 30 000 mennesker under vanskelige forhold.

En liten handling som skapte store ringvirkninger

I dag, 10 år etter at Stephen begynte å samle flasker, så hjelper Braveheart flyktninger fortsatt. De driver en klinikk som behandler omkring 5000 pasienter årlig samt et barnehjem som huser 17 foreldreløse barn i Meheba, Zambia. Brave Heart bidrar i tillegg til at omkring 300 ungdommer får utdanning som de ellers ikke ville ha fått. Det er meningsfylt å bidra til at unge mennesker kan få en vei ut av fattigdom. Brave Heart har i dag 65 ansatte som jobber i Meheba for å gi flyktningene bedre levevilkår, helsetilbud og utdanningstilbud.

Pure Hope Childrens Home

Styrker lokalsamfunnene både på Averøy og i Zambia

Braveheart er en fantastisk historie om medmenneskelighet og vilje til å bety en forskjell for de som har det vanskeligere. Pure Norwegian Seafood AS er stolt samarbeidspartner med Braveheart i dag. Vi er takknemlige for at vi har gode kunder, samarbeidspartnere og en forretning som gir oss muligheten til dette. Den medmenneskelighet som Braveheart og Stephen står for er idealer også for oss i Pure Norwegian Seafood. Vi ønsker å bidra til å bygge levedyktige samfunn her hjemme i Norge og andre steder i verden der vi kan bidra til at noen får det bedre.

Pure Hope Childrens Home

Er du interessert i å lære mer?

Les mer om Braveheart på deres nettside : https://​www​.bheart​.no/

Dersom du ønsker å støtte denne veldedige organisasjonen kan du donere penger via Vipps til: 105075